Källarrenovering Uppsala

Trygga och kompetenta hantverkare

Källarrenovering

Investera för framtiden

När du har blivit trött på den gamla och trista källaren och det har blivit dags att renovera och göra om den, så är det en trygg framtidsinvestering. Att göra om källaren och bygga ett modernt rum med värmeisolering och andra bekvämligheter kommer göra att värdet ökar rejält på ditt hus. Det är också en trygg garanti att du inte kommer få fuktskador i framtiden, vilket är vanligt i just källarutrymmen på grund av bristen på isolering och värme. Men framför allt uppkommer helt nya möjligheter och användningsområden för den tidigare outnyttjade källaren. Källaren har alla möjligheter att förvandlas till ett härligt rum med en helt annan karaktär än de andra rummen i huset.

Ta hjälp av riktiga hantverkare

Vi hjälper dig gärna med din källarrenovering i Uppsala med omnejd. Vi har de nödvändiga certifikaten och kunskaperna som krävs för att förvandla din källare till något helt annat. Det betyder att vi arbetar enligt gällande branschregler och riktlinjer och har välutbildade och kunniga hantverkare som utför våra projekt på ett fackmannamässigt och korrekt sätt. Anlita aldrig en oseriös hantverkare, det kan bli dyrt i längden. Tänk på att om inte arbetet sker av behöriga hantverkare gäller inte hemförsäkringen, nog så viktigt.

heltäckningsmatta

Oändliga valmöjligheter

Det finns väldigt mycket snygga och smarta lösningar att välja på när man renoverar sin källare idag. Vi hjälper gärna dig med planeringen och kan komma med goda råd om vad som skulle kunna passa hos dig, utifrån ditt personliga tycke och smak. Möjligheterna är oändliga, vad sägs om till exempel ett ljudisolerat biorum, ett mysigt hemmaspa med bastu, ett hobby- och lekrum, ett mysigt gästrum eller varför inte en komplett bar med darttavla och biljardbord? Många passar på att lägga nytt golv och tapetsera eller måla om väggarna, och köpa in nya vackra och sköna möbler. Det är endast fantasin som sätter gränsen på vad man kan göra med en källare.

Prisvärd renovering av källaren

Vi erbjuder tjänster med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Det är väldigt svårt med komma med prisuppgifter utan att veta renoveringens omfattning och vilka dina behov är. Men vi garanterar ett perfekt resultat till bra priser. Privatpersoner har såklart möjlighet utnyttja ROT-avdraget direkt på fakturan, vilket är 30% på arbetskostnaden och maximalt 50 000 per år, när du bokar en källarrenovering hos oss. Vi sköter all administration med skatteverket.

Kontakta oss för offertförslag via formuläret, ring oss: 018-34 22 00 eller maila oss: [email protected]

 

Vi är specialiserade inom källarrenoveringar