Våra tjänster

Heltäckande tjänster inom renovering och fuktskydd

Vi på Prescan & Partner består av många erfarna specialister inom renovering. Vi använder de bästa materialen, verktygen och maskinerna för bästa resultat. God service är mycket viktigt för oss, vilket har resulterat i ett stort kundfokus, där du alltid är välkommen med frågor både före och under projektets gång. Vi kan skräddarsy projektet helt efter dina behov och idéer.

Nedan kan du läsa mer om några av de tjänster vi erbjuder. Kontakta gärna oss om det är någon tjänst som du saknar kan vi nog hjälpa dig.

Källarrenovering

Anlitar du oss kan du räkna med att "källarlukt" kommer få en annan innebörd. Ordet är i vanliga fall förknippat med unken och fuktig doft, men efter en kvalitativt utförd renovering är det snarare förknippat med en frisk, hemtrevlig doft. Här är det bara din fantasi som sätter gränserna! Vi har erfarenhet av alla möjliga olika källarprojekt, vilket har gett oss kunskapen som krävs för att anpassa oss efter dina specifika behov.

Badrumsrenovering

Vi tar hand om hela entreprenaden när du planerar en badrumslägenhet i din fastighet. Oavsett vad du har för ambitioner med badrummet kan vi stå till tjänst. Vi är givetvis certifierade av Byggkeramikrådet, vilket gör att du kan känna dig säker på att vi arbetar med godkända material och med de korrekta metoderna.

Fukt- och vattenskador

Vad gäller fuktskador och fuktproblem garanterar vi att vi har en helhetslösning. Tack vare vår erfarenhet och moderna utrustning kan vi effektivt sanera skadan, eller förebygga framtida problem. Mögel, röta, vattenskada och lukt är några av de komplikationer vi kan hjälpa till med.  

Dränering

Våra utbildade personal utför dräneringar i hela Sverige. Vare sig det gäller en enkel markdränering, eller ett omfattande dräneringsprojekt för ett bostadsområde, kan vi stå till tjänst. Du kan enkelt följa arbetet via vår kundportal.

Asbestsanering

När det kommer till asbestsanering är noggranhet och säkerhetsåtgärder av yttersta vikt. Konsekvenserna av ett undermåligt arbete kan få ödesdigra konsekvenser. Vi är certifierade och har mer än 20 års erfarenhet, vilket säkerställer ett effektivt, men samtidigt fullkomligt säkert arbete. 

VVS

Vi erbjuder heltäckande tjänster när det kommer till värme, vatten och sanitet. När du anlitar oss får du hjälp av utbildade och erfarna VVS-tekniker, som alla är certifierade enligt Byggkeramikrådet. Vi hjälper dig som privatperson, er som företag eller bostadsrättsförening. Få kvalitativ hjälp med allt från stopp i avloppet till relining av stammarna.

Markarbeten

Vi utför alla typer av markarbeten, i hela Sverige. Detta kan gälla utgrävning för nybyggnation av ett hus, eller enklare trädgårdsarbeten. Markarbeten, dräneringar, grundläggningar, utgrävningar för pool, markplanering, trädgård, sprängning eller transport - vårt utbud är onekligen omfattande!

Välkommen att kontakta oss med dina frågor, funderingar eller offertförfrågan.

källarrenovering uppsala

Vi erbjuder ett stort antal högkvalitativa tjänster