Källarrenovering Uppsala

Trygga och kompetenta hantverkare

Våra tjänster

Vi är ett erfaret och kompetent byggföretag som arbetar på entreprenad med ett flertal samarbetspartners, vilket gör att vi kan erbjuda en mängd olika byggtjänster. Vi använder de bästa materialen, verktygen och maskinerna för bästa resultat. Kontakta gärna oss om det är någon tjänst som du saknar kan vi nog hjälpa dig.

Vi är serviceinriktade med ett stort kundfokus och du är alltid välkommen med frågor både före och under projektets gång. Vi kan skräddarsy byggprojektet helt efter dina behov och idéer.

Nybyggnationer

Vi kan hjälpa till med nybyggnationer av stora och små objekt. Vi har kompetensen och erfarenheten att leverera helhetslösningar utifrån kundens specifika behov. 

Tillbyggnationer

När du behöver bygga ut befintliga byggnader kan vi hjälpa dig med detta. Vi är gärna med tidigt i planeringen så vi kan komma med goda råd och idéer. 

Ombyggnationer

Vi kan göra små lokalanpassningar till större ombyggnationer. Vi fokuserar på kundnöjdheten och ser till att arbeta effektivt och resultatinriktat från start till mål. Skadereparationer och renoveringar Vi lagar stora och små skador på fastigheter eller byggnader. Vid omfattande skador och renoveringar har vi lång erfarenhet av detta. Vi samarbetar med de största försäkringsbolagen.

Tak- och fasadarbeten

När det gäller tak- och fasadbyten eller renoveringar kan hjälpa till med detta. Vi är med i planeringen och kan föreslå rätt metoder och material för bästa resultat.

Altanbyggen

Vi kan det mesta inom altanbyggen, och hjälper dig med om- och nybygge eller renovering av altaner, uterum eller terrasser. Vår erfarna och kompetenta hantverkare borgar för ett lyckat resultat av högsta kvalitet.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor, funderingar eller offertförfrågan.

 

Vi erbjuder ett antal högkvalitativa byggtjänster